Leifson

Leifson
Leifson
Dato
10. juni
Tid
15:15

Leifson

Manuzios første utgivelse blir albumet «Fountain of St.Katarina" med gitaristen, vokalisten og låtksriveren Leifson, tidligere kjent fra Black Press, Bob Hurts, Rød Stær og Restore to Past. «Fountain of St.Katharina» er Leifsons første soloalbum.

«Fountain of St. Katarina» presenterer en voksen og personlig artist med et knippe sterke og velproduserte låter. Selv beskriver han musikken sin som mørk, melankolsk poprock med mye elektroniske elementer. Låtene er skrevet på gitar, mens de ferdige innspillingene vil være dominert av tangentinstrumenter i møte med Leifsons melankolske og sårbare vokal. Piano og synther gir låtene et luftig preg, men skaper også noen litt særere bakgrunnsstemninger. 

Tekstene på albumet bygger på levd liv og blander virkelige personer og fiktive historier. Tekstene i sangene er i sterkere grad enn mye av dagens poplyrikk preget av klassebevissthet. Jeg-personen er rotløs og søkende, på jakt etter jobb, tilfeldig innlosjert og uten penger. Forskjellige kvinnefigurer bærer løfte om en annen tilværelse, en ny start, men historiene ender der de starter, med et nytt oppbrudd og en ny ensomhet. 

Albumet blir produsert av Kenneth Ishak med Asle Dal som co-produsent. Visuelt samarbeider Leifson med Ketil Nergaard, som har laget en serie malerier basert på Leifsons musikk. 

kjøp billett

kjøp billett