Sharon Van Etten

Sharon Van Etten
Sharon Van Etten
Dato
09. juni
Tid
19:10

Sharon Van Etten

Indiedronningen Sharon Van Etten kommer til Loaded!

Sharon Van Etten renner ikke ned dørene her i Oslo. Hun besøkte oss først da hun spilte på Øyafestivalen i 2014, for så returnere fem år senere med en dunderutsolgt Parkteatret-konsert. For en konsert dét var!

Uansett. Hvis vi spoler frem til juni 2022 så har fire år passert siden forrige besøk, men nå er hun tilbake. I bagasjen har hun fem kritikerroste album, hvorav det foreløpig siste, «Remind Me Tomorrow», virkelig løftet henne til nye høyder. Det endte ikke overraskende på årsbestelistene til anerkjente steder som Pitchfork, NPR, The New Yorker, Rolling Stone og mange flere.

I likhet med The National, som spiller samme dag, er hun ikke typen til å ligge på latsiden. De siste årene har hun, i tillegg til å lage egen musikk og å være småbarnsmor, prøvd seg som skuespiller, laget filmmusikk og returnert til skolebenken for å studere psykologi. Sikkert mer også, men vi kan ikke forvente å få vite alt hun holder på med.

Som hun selv sa i forkant av forrige konsert: «I want to be a mom, a singer, an actress, go to school, but yeah, I have a stain on my shirt, oatmeal in my hair and I feel like a mess, but I'm here. Doing it. This record is about pursuing your passions.»

Funker dritbra, det. Kanskje vi alle trenger litt kaos i livene våre.


kjøp billett

kjøp billett