Snail Mail

Snail Mail
Snail Mail
Dato
10. juni
Tid
20:25

Snail Mail

Indierock til folket: Snail Mail spiller på Loaded!

Snail Mail er en trio som ledes av låtskriver, vokalist og gitarist Lindsey Jordan. På tampen av fjoråret ga hun ut andrealbumet sitt, «Valentine». Kritikerne var samstemte i sin hyllest. PopMatters vurderte det dithen at «Snail Mail’s Lindsey Jordan laughs, cries, and fights her way through Valentine, one of the best albums of the year. Snail Mail is about to get a lot bigger».

Og det er ikke så rart, for Jordan tar syvmilssteg her. Tidligere var musikken nedstrippet, nærmest lo-fi, men det har endret seg. Og den mer ambisiøse, mer poppa produksjonen kler virkelig låtene. Og det eminente gitarspillet til Jordan er som vanlig verdt å merke seg.

Som tittelen på albumet kanskje avslører, kjærlighet er et tema her. Heldigvis er det ikke lykke og nyforelskelse det går i, for stastiske analyser viser at elendinghet og brudd resulterer i bedre musikk. Og dessuten så er det alltid flere fisk i havet.

Snail Mail skulle egentlig spilt på Parkteatret på kvinnedagen. Da det viste seg at det ikke ville gå, er vi veldig glade for at vi hadde plass til henne og bandet på Loaded!

kjøp billett

kjøp billett