THE DANDY WARHOLS

THE DANDY WARHOLS
THE DANDY WARHOLS
Dato
10. juni
Tid
19:20

THE DANDY WARHOLS

Med Courtney Taylor-Taylor i spissen startet The Dandy Warhols opp i 1993 med visjonen om å lage god festmusikk. En elegant blanding mellom 60-tallets pop, rock’n’roll og psykedelia ble skapt, og store inspirasjonskilder som The Velvet Underground, The Beatles og The Rolling Stones var med på å sette preg på uttrykket.

Utgivelsen Thirteen Tales From Urban Bohemia fra 2000 har blitt en moderne klassiker og ble meget godt mottatt av både kritikere og publikum. Platen solgte raskt til gull, og inneholdt hits som Bohemian Like You og Get off. Låtene ble brukt i filmer og tv-serier og platen bidro også til en rekke nye venner og fans over hele verden.

Den senere tid har bandet gitt ut en rekke album på sitt eget selskap Beat The World Records, foruten album på Capitol Records. The Dandy Warhols har samarbeidet med band som Dinosaur JR, The Kooks, The Bravery og Spoon. I tillegg har de turnert med storheter som The Rolling Stones og David Bowie. I 2019 kom de med albumet "Why You so Crazy". Vi sees på Loaded 10 juni!


kjøp billett

kjøp billett