THE DREAM SYNDICATE

THE DREAM SYNDICATE
THE DREAM SYNDICATE
Dato
11. juni
Tid
19:25

THE DREAM SYNDICATE

The Dream Syndicate ga ut fire sterke studioalbum i perioden 1982 til 1988, og var et av tiårets mest innflytelsesrike band, med en trofast og hengiven fanskare i Norge. Sammen med band som R.E.M., Violent Femmes, Green on Red, The Bangles og The Cramps, var de del av Los Angeles-scenen som gikk under samlebetegnelsen Paisley Underground.

«De første fem minuttene av The Dream Syndicates konsert på rockklubben Ratz i Oslo i 1984 var tre hundre sekunder kondensert rockmagi. Om noen hadde lykkes med å fange det som skjedde, så hadde begivenheten for ettertiden vært den internasjonale målestokken for Rock. Så massivt, så autoritært, så krystallklart,» skrev musikkskribent Tom Skjeklesæther om bandets første og legendariske konsert på Oslo-klubben Ratz.

Bandet gjenoppstod i 2012 i anledning deres 30-årsjubileum, et comeback som førte dem til Rockefeller i 2013 og 2017. 2017 bød også på «How Did I Find Myself Here?», det første studioalbumet siden «Ghost Stories» fra 1988.

The Dream Syndicate teller i dag Steve Wynn, trommeslager Dennis Duck, bassist Mark Walton, gitarist Jason Victor og Chris Cacavas på keyboard. Vi gleder oss til The Dream Syndicates nye album som kommer i mai. Vi har hørt en smakebit som lover mye! Gå ikke glipp av The Dream Syndicate på Loaded 11. juni 


kjøp billett

kjøp billett