The National

The National
The National
Dato
09. juni
Tid
21:30

The National

Mestermelankolikerne i The National er første headliner ut på Loaded!

De var sist i Oslo i 2017 de besøkte Sentrum Scene for to utsolgte konserter. Før det var det en majestetisk headlineropptreden på Øyafestivalen i 2014. 

Mye har skjedd siden The National sist var i landet. I 2019 ga de ut det kritikerroste albumet «I Am Easy to Find». Vokalist Matt Berninger debuterte som soloartist med «Serpentine Prison», og brødrene Dessners produktivitet kan tyde på at de har funnet en vei rundt døgnets begrensning på 24 timer. 

Bryce har produsert filmmusikk og diverse bestillingsverk, i tillegg til samarbeid med artister som Will Oldham, Sufjan Stevens med flere. Aaron har bidratt på eller produsert musikk fra Mumford & Sons, Bon Iver, Adia Victoria, Ben Howard og mange flere. Han har gitt ut to album som Big Red Machine, sammen med Justin Vernon. Sammen har de også samarbeidet med Taylor Swift og virkelig satt sitt preg på hennes nyeste utgivelse «folklore».

Kort sagt, bandet har ikke stått på stedet hvil under pandemien. Bandet har skapt, skapt, skapt, men nå er det på tide å stå på scenen igjen. Vi kan knapt vente.kjøp billett

kjøp billett