Oslo 2020

Om oss

LOADED-arrangørene har alle lang erfaring fra musikkbransjen, og de har nå lagd en musikkfest som de mener Oslo manglet. En nisjefestival for musikkelskere med fokus på kvalitets rock- og popartister med en satsing på både etablerte band og artister som ennå ikke har fått plass på norske scener.

LOADED byr på internasjonale så vel som norske artister, også fra mer land utradisjonelle land som Ungarn og Island.  Festen rommer større artistnavn som The Dandy Warhols (US), The Church (AUS) og The Dream Syndicate, noen kjente nordiske "legender" som 22 Pistepirkko (FIN), og programmet har samtidig noe for å kunne utfordre gjestene med mer ukjente navn som ungarske The Qualitons og Júníus Meyvant popsoul fra Island. Mange spennende norske artister er det også blir det også plass til. Hilma Nikolaisen et fantastisk innsalg, den nye og spennende Leifson(NO), de bunnsolide power-popheltene i Beezewax(NO), samt en gjenreisning av de mystiske The Merchants of Venus(US/NO).

Om bakgrunn for valget av noen av de mindre kjente bandene på programmet blir det sagt av bookingansvarlig, «The Qualitons er et band som bryter med typiske dogmer innenfor musikkindustrien. Dette er et knall liveband fra Ungarn som har et veldig spenstig og bredt repertoar uten at det går utover den tradisjonelle sjanger-kredibiliteten.»

Og «Júníus Meyvant representerer et bindeledd mellom tradisjonell soul-rock og moderne soul-pop. Islendingen har et meget heftig band til å backe seg og sine fantastiske låter.»