MER ENN MUSIKK – SKREDDERSY DEN BESTE MATOPPLEVELSEN

Det blir også en egen utendørs foodcourt inne på Vulkanomådet hvor du kan trekke deg tilbake for å slå av en prat over en pils, eller nye et bedre måltid fra et rikt utvalg med serveringssteder. 

I tillegg til enkel servering på området har du anledning til å reservere bord på flere av Mathallens restauranter. På nettsiden til Loaded vil du kunne reservere ledige bord til et bestemt tidspunkt mellom konsertene, eller før du ankommer festivalen. Du kan bestille mat og drikke slik at denne er klar når du ankommer, og på denne måten skreddersy opplevelsen etter egne behov. 

Døgnvill Burger

Hos Døgnvill Burger får du høykvalitetsburgere med spennende og originale toppinger, samt et bredt utvalg øl og gode viner. Alt i et avslappet og behagelig miljø med hyggelige mennesker.

Døgnvill Burger kompromisser aldri på kvalitet og dyrevelferd. Alt kjøttet kommer fra Jæren og storfeburgeren inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog. De bruker Smaalenene gårdskylling, all laksen er økologisk og potetene dyrkes på Toten. Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restauranten.

Lokalet er designet som en moderne amerikansk diner med elementer fra industri, og har utsikt til det yrende folkelivet ved Mathallen.

Døgnvill Burger

Hos Døgnvill Burger får du høykvalitetsburgere med spennende og originale toppinger, samt et bredt utvalg øl og gode viner. Alt i et avslappet og behagelig miljø med hyggelige mennesker.

Døgnvill Burger kompromisser aldri på kvalitet og dyrevelferd. Alt kjøttet kommer fra Jæren og storfeburgeren inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog. De bruker Smaalenene gårdskylling, all laksen er økologisk og potetene dyrkes på Toten. Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restauranten.

Lokalet er designet som en moderne amerikansk diner med elementer fra industri, og har utsikt til det yrende folkelivet ved Mathallen.

Jose’s Taco & Quesadilla bar

Hos Jose’s får du servert smakfulle quesadillas, nachos, tacos og taquitos. I tillegg til kaffe, øl, vin og tequila. Og selvsagt Jose’s fantastisk gode salsa og guacamole. Laget fra bunnen og alltid ferskt.

Maten er enkel, her snakker vi genuint meksikansk, alt laget av eier og kokk, Jose Standal Ambriz fra Mexico.

Jose’s Taco & Quesadilla tilbyr egen lunsjmeny til kun kr. 99,-. Du kan også bestille take-away, eller catering hjemme og på jobb.

Jose’s Taco & Quesadilla bar

Hos Jose’s får du servert smakfulle quesadillas, nachos, tacos og taquitos. I tillegg til kaffe, øl, vin og tequila. Og selvsagt Jose’s fantastisk gode salsa og guacamole. Laget fra bunnen og alltid ferskt.

Maten er enkel, her snakker vi genuint meksikansk, alt laget av eier og kokk, Jose Standal Ambriz fra Mexico.

Jose’s Taco & Quesadilla tilbyr egen lunsjmeny til kun kr. 99,-. Du kan også bestille take-away, eller catering hjemme og på jobb.

Kontrast

Kontrast er en moderne skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste råvarer i sesong. Hovedfokuset er å levere norske produkter i verdensklasse. Så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer.

Kontrast har et mål om å løfte fram produkter fra bønder som dyrker med omsorg. Restauranten er opptatt av dyrevelferd og benytter seg av leverandører med samme fokus. Her kommer råvarene fra dyr som har fått leve fritt og vilt. Glade dyr er gode dyr.

Kontrast fikk tildelt en Michelinstjerne i februar 2016.


Kontrast

Kontrast er en moderne skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste råvarer i sesong. Hovedfokuset er å levere norske produkter i verdensklasse. Så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer.

Kontrast har et mål om å løfte fram produkter fra bønder som dyrker med omsorg. Restauranten er opptatt av dyrevelferd og benytter seg av leverandører med samme fokus. Her kommer råvarene fra dyr som har fått leve fritt og vilt. Glade dyr er gode dyr.

Kontrast fikk tildelt en Michelinstjerne i februar 2016.


Love Tea & Sushi

I det lille hjørnelokalet ut mot Maridalsveien og Kubaparken finner du Love Tea & Sushi.

Love Tea & Sushi er uformelt, urbant og er tilpasset for alle. De er en kaffebar som også byr på sushi, bubble tea og vietnamesiske baguetter.

Love Tea & Sushi

I det lille hjørnelokalet ut mot Maridalsveien og Kubaparken finner du Love Tea & Sushi.

Love Tea & Sushi er uformelt, urbant og er tilpasset for alle. De er en kaffebar som også byr på sushi, bubble tea og vietnamesiske baguetter.

Lucky Bird

På Lucky Bird er filosofien enkel: god mat, godt øl og fantastiske cocktails til en hyggelig pris.

Her serveres det vi liker å kalle amerikansk mat med en Southern touch – kylling og spareribs med masse tradisjonelt tilbehør som blant annet mac n’cheese, bakte bønner og maisstuing. Og desserter som pecan og key lime pie. Alt laget av de beste råvarene og med generøse porsjoner.

Lokalet er inspirert av amerikanske chickenshacks og vi håper å kunne skape den gode stemningen og den hyggelige opplevelsen fra USA her midt på Vulkan i Oslo.

Lucky Bird

På Lucky Bird er filosofien enkel: god mat, godt øl og fantastiske cocktails til en hyggelig pris.

Her serveres det vi liker å kalle amerikansk mat med en Southern touch – kylling og spareribs med masse tradisjonelt tilbehør som blant annet mac n’cheese, bakte bønner og maisstuing. Og desserter som pecan og key lime pie. Alt laget av de beste råvarene og med generøse porsjoner.

Lokalet er inspirert av amerikanske chickenshacks og vi håper å kunne skape den gode stemningen og den hyggelige opplevelsen fra USA her midt på Vulkan i Oslo.

Made in India

Made in India by Aahar er inspirert av millioner av indiske gatemat-sjapper som har bevart den autentiske indiske gatemat-tradisjonen.

Made in India har som mål å bringe det mangfoldige indiske kjøkken fra gatene i India hit til Vulkan. Kokkene her har jobbet hos prisbelønte Leela Hotel, Taj, Oberoi og Alila Diwa Goa. De har en bred kunnskap om forskjellige matkulturer i India og serverer også veganske, glutenfrie og vegetaralternativer.

Made in India

Made in India by Aahar er inspirert av millioner av indiske gatemat-sjapper som har bevart den autentiske indiske gatemat-tradisjonen.

Made in India har som mål å bringe det mangfoldige indiske kjøkken fra gatene i India hit til Vulkan. Kokkene her har jobbet hos prisbelønte Leela Hotel, Taj, Oberoi og Alila Diwa Goa. De har en bred kunnskap om forskjellige matkulturer i India og serverer også veganske, glutenfrie og vegetaralternativer.

Mathallen Oslo

Mathallen på Vulkan er et senter for norsk matkultur – et matgledens hus! Vi er stolte over å si at Mathallen er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender.

Mathallen har en rekke spesialbutikker og spisesteder, og sosiale møteplasser med matrelaterte aktiviteter, kurs og konferanser.
Mathallen Oslo er for alle. Her kan du komme innom med familien eller på date, sette sammen retter fra mange spennende restauranter, eller finne ditt favorittspisested.

Kanskje vil du kjøpe med deg mat hjem? De som jobber i Mathallen er stolte og serviceorienterte medarbeidere. De hjelper deg gjerne med å sette sammen en meny.

Mathallen Oslo

Mathallen på Vulkan er et senter for norsk matkultur – et matgledens hus! Vi er stolte over å si at Mathallen er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender.

Mathallen har en rekke spesialbutikker og spisesteder, og sosiale møteplasser med matrelaterte aktiviteter, kurs og konferanser.
Mathallen Oslo er for alle. Her kan du komme innom med familien eller på date, sette sammen retter fra mange spennende restauranter, eller finne ditt favorittspisested.

Kanskje vil du kjøpe med deg mat hjem? De som jobber i Mathallen er stolte og serviceorienterte medarbeidere. De hjelper deg gjerne med å sette sammen en meny.

Nam Fah

For thaimatentusiaster er Nam Fah et velkjent navn og nå kan du besøke dem her på Vulkan! I tillegg til restaurant tilbyr de også take away og catering.

De jobber for en helhetlig og autentisk presentasjon av thailandsk mat og kultur. De sørger for at de beste, ferske råvarer kommer i hendene på sine dyktige thailandske kokker. Og maten er alltid ferskt tilberedt – noe som resulterer i smakfulle opplevelser uansett om du velger å spise i restauranten eller hjemme.

Nam Fah

For thaimatentusiaster er Nam Fah et velkjent navn og nå kan du besøke dem her på Vulkan! I tillegg til restaurant tilbyr de også take away og catering.

De jobber for en helhetlig og autentisk presentasjon av thailandsk mat og kultur. De sørger for at de beste, ferske råvarer kommer i hendene på sine dyktige thailandske kokker. Og maten er alltid ferskt tilberedt – noe som resulterer i smakfulle opplevelser uansett om du velger å spise i restauranten eller hjemme.

MAD at BAR

Det vi tidligere kjente som BAR Vulkan har pusset opp og byttet konsept og heter nå MAD at BAR. Her har de samlet det beste av alt de forente statene har å by på. Her finner du tomahawk, saftige burgere, østers, minitacos og mange andre godsaker.

Takterrassen er en unik sommer-restaurant med utsikt over store deler av Oslo. Her er det 250 sitteplasser, bar og eget kjøkken. Takterrassen er åpen fra mai til september med forbehold om været, og taket kan deles opp i flere avdelinger noe som gjør det perfekt for events, firmafester og store selskaper.

MAD at BAR

Det vi tidligere kjente som BAR Vulkan har pusset opp og byttet konsept og heter nå MAD at BAR. Her har de samlet det beste av alt de forente statene har å by på. Her finner du tomahawk, saftige burgere, østers, minitacos og mange andre godsaker.

Takterrassen er en unik sommer-restaurant med utsikt over store deler av Oslo. Her er det 250 sitteplasser, bar og eget kjøkken. Takterrassen er åpen fra mai til september med forbehold om været, og taket kan deles opp i flere avdelinger noe som gjør det perfekt for events, firmafester og store selskaper.

Sapporo Ramenbar

Rett inn fra Maridalsveien finner du Sapporo ramenbar, som allerede har rukket å bli manges favoritt, både til lunsj og middag. Ramenbaren drives av Inage, som selvsagt kommer fra Sapporo – ramens hjemby.

Det serveres tre typer ramensupper: èn laget på den japanske kraften shoyu, en miso-basert og en spicy variant. Du finner også sideretter som gyoza og kimchi.

Ta turen innom for en autentisk japansk matopplevelse, og nyt den gode servicen og fine stemningen. Her blir du raskt stamgjest.


Sapporo Ramenbar

Rett inn fra Maridalsveien finner du Sapporo ramenbar, som allerede har rukket å bli manges favoritt, både til lunsj og middag. Ramenbaren drives av Inage, som selvsagt kommer fra Sapporo – ramens hjemby.

Det serveres tre typer ramensupper: èn laget på den japanske kraften shoyu, en miso-basert og en spicy variant. Du finner også sideretter som gyoza og kimchi.

Ta turen innom for en autentisk japansk matopplevelse, og nyt den gode servicen og fine stemningen. Her blir du raskt stamgjest.


Tri Ky – Asian Restaurant & Bar

Tri Ky som oversettes til ”sjelevenn”, er en ny og spennende asiatisk restaurant som tilbyr unike menyer utviklet med omsorg, lidenskap og kjærlighet. Deres konsept er utviklet med fokus på vennlig service, unik smaksopplevelse, tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker, og menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatiske preg.

Restauranten har tre områder; matbaren, hovedområdet og sushibaren.

Tri Ky – Asian Restaurant & Bar

Tri Ky som oversettes til ”sjelevenn”, er en ny og spennende asiatisk restaurant som tilbyr unike menyer utviklet med omsorg, lidenskap og kjærlighet. Deres konsept er utviklet med fokus på vennlig service, unik smaksopplevelse, tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker, og menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatiske preg.

Restauranten har tre områder; matbaren, hovedområdet og sushibaren.